top of page
IMG_4384_edited.jpg

ALGEMENE VOORWAARDEN

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen van Moonly. Door het plaatsen van een bestelling verklaart u met onderstaande voorwaarden akkoord te gaan en verantwoordelijk te zijn over uw daad van aankoop.

Handelaar:

Moonly is gevestigd op volgend adres
Werkenstraat 40
8820 Torhout
België

Ondernemingsnummer:

0693.958.091

Prijzen:


Alle prijzen worden uitgedrukt in euro.
De prijzen gelden steeds per stuk tenzij anders vermeld.
De prijzen zijn steeds exclusief verzendingskosten.

Aansprakelijkheid:

Alle artikelen die door Moonly worden verkocht, zijn zo exact mogelijk weergegeven en omschreven. Mocht er zich toch een fout voordoen, of afwijkende kleur zijn, dan kunnen wij hier niet aansprakelijk voor gesteld worden. 
Tevens zijn wij ook niet verantwoordelijk voor eventuele schade voortvloeiend uit het gebruik van de artikelen die worden aangeboden op onze website.

Moonly is niet verantwoordelijk voor verloren gaan van pakjes bij het postbedrijf of voor beschadiging die opgelopen werd tijdens het transport. Het bewijs van verzending zal steeds kunnen worden voorgelegd. Als u verkiest om uw item aangetekend te versturen gelieve me dan voor het uitchecken te contacteren.

Retour en annuleren:


Ben je toch niet tevreden met je aankoop? Stuur me dan aub binnen 3 dagen na ontvangst van het pakket een mail. De consument stuurt deze dan in originele verpakking op eigen risico en kosten terug. Het artikel dient in ongewijzigde staat terug gezonden te worden. 

Van zodra wij de artikelen in originele staat hebben ontvangen, krijgt U een tegoed bon ter waarde van Uw aankoopbedrag (exclusief verzend- en betaalkosten). 

Blijkt dat het artikel die U ons retour stuurt door ons foutief werd geleverd, neemt Moonly alle kosten op zich.

 

Indien de klant de bestelling verbreekt of annuleert of indien de overeenkomst door zijn toedoen geen doorgang kan vinden, is die aan ons een schadevergoeding verschuldigd ten bedrage van 20% van het totaalbedrag van de bestelling.


Betalingsvoorwaarden:

 

Facturen zijn betaalbaar binnen 30 kalenderdagen na de factuurdatum. Betalingen na deze termijn brengen van rechtswege en zonder ingebrekestelling interesten op gelijk aan 8%, alsmede, evenzeer van rechtswege en zonder ingebrekestelling een forfaitaire vergoeding van 10% op het factuurbedrag (met een minimum van 50€) als schadebeding.

Privacy:

Alle privé gegevens worden enkel gebruikt voor de afhandeling en verzending van de bestelling en zullen nooit aan derden ter beschikking gesteld worden.

bottom of page